Csütörtök, 2024-04-25, 7:40 AM
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Fórum főoldal » Fórum » Aion F2p (free to play) (Vélemények az új F2p dologról jó lesz-e ez nekünk stb)
Aion F2p (free to play)
ZsuDátum: Csütörtök, 2011-12-15, 7:56 AM | Üzenet # 1
Mester
Csoport: Admin
Üzenetek: 51
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Én még megvárom mi lesz ebből az egészből, főleg a gold user-es dolog csiklandozza a fantáziám, mert nyilván való h starterként max kipróbálni van értelme a játékot, azon meg rég túl vagyunk. Mit mennyiért hogyan....de mivel nem mondanak az árakról semmit valószínűnek tartom h nem lesz két fillér..se három biggrin
 
TelkyDátum: Csütörtök, 2012-03-08, 10:15 AM | Üzenet # 2
Zöldfülű
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ma mivel nem mennek legalább 6 órát a f2p szerverek olvasgattam a gameforge-os forumot. Beszélgettünk már ugye arról, hogy ha veszel egy "gold pack"-ot, akkor ha az lejár csak "veteran"-ig esel vissza. Hát nem. Itt leírják, hogy "starter"-re esel vissza. Értelemszerű, amúgy hol érné meg nekik a sok munkájuk.
Tehát ezzel ez a kérdés meg is van válaszolva. smile
 
AxelDátum: Hétfő, 2012-03-12, 11:39 AM | Üzenet # 3
Zöldfülű
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 1
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Nos én is olvasgattam a F2P-ről. Szval ha starterként regisztrálsz akkor van lehetőség gold user packot venni am xy ideig tart, ha lejárt akkor visszaállsz starterre. Ha esetleg a gold userség alatt csináltál több mint 2 karaktert, természetesen az megmarad. ill csinálhatsz max. 8-at. Veterán akkor lehetsz ha AION eorope-oztál mielőtt F2P-re állsz. Ilyenkor kell átmigrálni az accodat és akkor hoz mindent. De egyébként ITT mindent el tudtok olvasni. Szval jó az a F2P mert bugmentes stb. de ezzel az ideiglenes gold pack-kel csak újabb ok arra hogy kockák legyünk mire kifarmoljuk a zsét rá. Szval No comment. smile
 
GazemberDátum: Hétfő, 2012-03-19, 11:10 PM | Üzenet # 4
Zöldfülű
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 12
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok!
Mivel nem láttam hírt, valószínűleg nem tudtok róla, hogy Április 11.-el az NCsoft-os, tehát az amerikai kiadású Aion valóban ingyenes lesz!

Link: http://truly-free.aiononline.com/truly-free/index.php

Ez azt jelenti, hogy az európai kiadással ellentétben az NCsoft a Lineage 2-ből már ismert Truly Free modellt vezeti be az Aionra is, azaz nincs megkötés semmiféle tartalomra, szintre, használható chatre és egyebekre állításuk szerint. Az amerikai Aionról annyit kell tudni, hogy a szerverei Amerikában vannak, de eddig is volt európai idő szerint futó szerverük. Azt nem tudom, hogy lesz e IP szűrés arra nézve, hogy honnan lehet játszani. Nagyon nem mélyedtem el a dolgokban, nézzetek utána, amennyit én tudok, hogy ápr. 11-el indul, teljesen ingyenes, és 3.0-val együtt érkezik. Jó játékot mindenkinek!
 
Fórum » Fórum főoldal » Fórum » Aion F2p (free to play) (Vélemények az új F2p dologról jó lesz-e ez nekünk stb)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: