Péntek, 2024-03-29, 2:11 AM
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Fórum főoldal » Coinok » Platinum coin (lvl 46-os cuccok kiváltására)
Platinum coin
TelkyDátum: Csütörtök, 2012-02-23, 7:12 AM | Üzenet # 1
Zöldfülű
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A "platinum érme" szintén egy olyan dolog, amit érdemes gyűjteni, mert értékes jutalmakat tudunk belőle kiváltani. Ezek általánosságban lvl 46-tól lehetnek nagy szolgálatunkra.

A küldetések listája:
platinum érmés küldetések

Ebből mindenki válogasson a saját vérmérsékletének megfelelően. smile

lvl48-tól ajánlom figyelmetekbe a [coin/group] Brigadier Indratu küldetést, amelyet "New Heiron gate"-ben lehet fölvenni Graa -tól lvl45-től. Viszont csak 48-tól érdemes jobban erőltetni, mert alacsonyabb szinten többet halsz, mint élsz, ha erre mész... Ez számtalanszor ismételhető és mindamellett, hogy érméket farmolhatunk vele, még tetemes xp-t is ad, amely összeköti a kellemeset a hasznossal.
Egy kör megközelítőleg 10 percig tart. Party-t szinte mindig lehet találni, mert sokan csinálják, csatlakozzunk hozzájuk. smile

Tipp:
a lélekkövünket tegyük "Kishar Observation Post"-ba, Heiron gate-ben a general vendornál pedig vegyünk "New Heiron Gate scroll"-t. Persze ide is erősen ajánlott a "Greater running scroll", ha nem akartok kullogni a többiek után.

A dolog menete:
Observation Post-ból indul a csapat, majd futás a többiek után, amíg nem ismered az utat. Assa és ranger előnyben, mert a hide-nak nagy hasznát fogják venni a barlangban. A boss megölése után "Heiron gate scroll", küldi leadás, majd "return" (cooldown esetén a /unstuck -ot használjuk, véletlenül se repdessünk)az outpost-ba és futás újra a boss felé.

Sok sikert! smile


Az üzenetet módosította: Telky - Csütörtök, 2012-02-23, 9:08 AM
 
Fórum » Fórum főoldal » Coinok » Platinum coin (lvl 46-os cuccok kiváltására)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: