Péntek, 2024-04-26, 9:19 AM
Nyitólap » 2011 » November » 23 » A Tagszívó
10:01 PM
A Tagszívó

 Riadó


CentHUrion Be izzította Tagelszívó kézi készülékét !
Mit értek ez alatt?
Jó kérdés én mondom!
Ismeretes egy Marci nevű chanter aki régebben nagyon nyalt sok tagunknak, még amikor Magyar Gárda HUN volt a légió nevünk aztán hogy-hogy és hogy nem hirtelen klán főnök (kisdeakk) és pár jóra termett tagunk eltűnt a klánunkból az ő klánukba (CentHUrion)...nyilván valóan a készülékük ártatlan áldozatai és nem értették maguk se mi történt...Vagy mégis? Ármány és szenvedés? Jól kitervelt össze esküvés? Nos nem tisztem eldönteni ilyen dolgokat, de elég nyilván való :)
Aztán, egy szép napon azaz MA Csinonak irt ez a bizonyos Marci, hogy ÉN itt vagyok-e még és még üzletet is ajánlott értem.... Nos nem tudom, a Marci eddig nem tűnt arab névnek, de már igencsak gondolkodóba estem.
Ama elképzelése volt, hogy valamiféle szövetséget ad nekünk cserébe azért, hogy én átmegyek és hívogatom nekik oda az embereket és toborzok .. MEGJEGYZEM ezt a hátam mögött csinálta tudtomon kívül...igazán érdekes elképzelés ....
Szerinte azt mondaná nekem Marcsi vagy Gyuszi : "-Bocs Zsu szeretünk imádunk de hát az üzlet az üzlet menj át mi meg el leszünk az 50 tevével amit kaptunk érted." XD
Félre értés ne essék, nem azért írtam ki ezt az egészet hírekbe, mert nemvolt kivel kibeszélnem mindezt és a párnám szélét rágom bánatomba.
Csupán csakis azért hogy tudjátok kivel és kikkel van dolgunk, nem dönthetek senki nevébe, ha átcsábítja, de senki ne szóljon hogy nem figyelmeztettelek titeket.
Szóval ÉLLJEN a SZIRIUSZ !!! HIP HIP HURÁÁÁ Fantörpisztikusak vagyunk  :P

Megtekintések száma: 751 | Hozzáadta: Zsu | Helyezés: 3.5/2
Összes hozzászólás: 1
1 Gazember  
1
+1 Sziriusz

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]