Péntek, 2024-04-26, 3:57 PM
Nyitólap » 2012 » Május » 30 » a változás szele
10:55 AM
a változás szele
Nos Sziriusz története nem bonyodalom mentes úgy érzem.

Infinite aion tört szervere egyre kihaltabb el néptelenedik fokozatosan.
Illene hírt adnom a mostani alakulásokról is.
De előtte!!!
megjegyzem szeretnék egy aktív admint mellém aki hajlandó aktívan részt venni munkáimban..hír ki írása ha van valami, folyamatosan bombázni engem ötletekkel hogy szedjük össze a csipet csapatot stb...a lényeg, segítsen.. jelentkezni nálam emailbe.:
zsuchan@gmail.com
Erre azért van szükség mert egyre kevesebb az időm családi gondjaim adottak és egyre halmozódnak... sajnos se a család sem pár ember nem kíméli idegzetem és elme állapotom.
De persze vannak barátaim akik segítenek szóval ez nem egy öngyilkossági búcsú levél :D ...tudom van aki ebbe reménykedett XD

Sziriusz.

Sokan megint átmentek eredetire.
Azon belül Nexus és ExHUme klánba olvadtunk be,
hogy ez mennyire tartós azt nem tudom, de szeretném ha ott továbbra is össze tartanánk. Remélem ez nem nagy kérés és ahogy nézem erre hajlandóság is van. Nemcsak azért, mert ez az oldal a szívem csücske és jajj ne vesszen kárba, hanem a csipet csapat is a szívemhez nőtt. :)
Infinite szervere nem tudom hogy fog alakulni, de akik átmentek nem venném biztosra, hogy vissza jönnek.
egyenlőre mind két terepet figyelemmel kísérem...de a tény az tény..az offi az jobb csak a gold pack ami kiküszöbelendő.

ExHUme ts elérése : 87.118.119.6
jelszó nincs , szoba neve ExHume ..mí meglepő ám, hogy ott beszélgetni is lehessen a vendégszobán kívül ottani "fejeseket" kell megkérni, adjanak hozzá jogok. pl.: Zrog, Ken, stb

Más: Eredeti Eu-n még nincs 3.0 még mielőtt valaki ezzel bombázna engem.
ma karbantartás van a szerveren kb 1-2 óráig.

Csók a családnak



Megtekintések száma: 1594 | Hozzáadta: Zsu | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
2 Verra  
0
Kimehettem volna (csak a ve1ros me1sik ve9ge9n lakok), de ha elszabadulnak az intoladuk nem e9rdemes a mag kf6rfcl tartf3zkodni, ha fe9lsz, hogy esetleg visszafctnek. Nyedlve1n nem a be9ke9sen e1llf3k kellős kf6zepe9n kf3litotte1k fejbe azt a kiscsajt, szal ha vage1nykodott, e9s rossz helyen volt, megje1rta. (Mint az a ~130 me1sik szerencse9s is)Semmi bajom a fradiste1kkal, de ha nem mentek volna vage1nykodni, nem lett volna ez az e9sz ne9lkfcli rombole1s (csurka e9s a tf6bbi jobbos nem tudte1k volna edgy feltfczelni a ne9pet, sztem) -.-

1 Ciriol  
0
Ég veletek! Szép volt, jó volt,talán igaz se volt.Engem többet nem láttok.Aki kíváncsi rám régi Ts-en illetve faxbukon megtalál.
gúdbájszela
vi

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]