Kedd, 2018-11-13, 10:53 PM
Nyitólap » 2011 » November » 5 » Aion 3.0 Hivatalos Kóreai trailer és egyéb
2:15 AM
Aion 3.0 Hivatalos Kóreai trailer és egyéb

Aion 3.0 KOR Official Trailer

Na igen úgy fest csak hajnalban tudok híreket adni Lefekvés előtt után közbe....
DE NEM BAAAJ addig jó amíg Tudok információval szolgálni .
Nos ki jött egy Kóreai Offical trailer, nyilván kb. mindneki látta, de ha nem akkor innen is elérheti/megnézheti.
Előző "kis" össze állításomból kimaradt, hogy  most már évszak váltások is lesznek az időjárás változáson kívül ami ha azt vesszük nem nagy dolog. De látványilag/érzetileg biztos jó lesz...már akinek bírja majd a videó kártyája.
Még egy nagyon fontos dolog! Fogunk tudni rajzolni a térképre, ez látszólag jelentéktelen lehet, ám valójában ha belegondolunk , megrajzolhatod merről érdemes menni valahova hogyan stb. és nem kell ezer évig ecsetelni valakinek hogy igeeen ott van egy vékony kis kanyon és ha ott bemész meglátod hogy..aztán fordulj barra .... ezt azt hiszem mindneki ismeri.
Házakba/Lakásokba videóban is jól szemléltetve van, hogy Szekrényekbe  (vagyis a ruha szekrény) Lehet tárolni armort ami kifejezetten nagy meg könnyebülés lesz Warehause-unk számára (Főleg ha valaki remodell mániába szenved.. :D) leginkább az lenne jó, ha nem csak ruhás szekrényt használhatnánk , szóval itt még lehetnek kisebb meglepetések.
Ezenkívül Craftolni, tappingolni is lehet a házba.Szóval igazán multifunkcionális házikóink lesznek. Fantörpisztikus lesz úgy vélem :)
Na nem is tépem a számat tovább itt a trailer jó szórakozást :

The end


Megtekintések száma: 390 | Hozzáadta: Zsu | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]