Csütörtök, 2024-04-18, 3:38 PM
Nyitólap » 2011 » November » 2 » Aion 3.0 Part 1
6:11 AM
Aion 3.0 Part 1

AION 3.0




Így hajnal tájt legszebb álmomból arra riadtam hogy muszáj írnom valamit!! (jó vicc..csak nem tudtam aludni XD )
Nos több hetes információ gyűjtés és Kóreai oldalak  folyamatos böngészése (google chrome csodálatos dolog) után van némi konkrétabb információm a már várva várt 3.0-ról.
Rengeteg dolog lesz benne a lényeg amiket lassan egy éve regélünk egymásnak nem változott. lesz új terület , lesznek hátasok, lesz saját ház , vízben  pancsolás/fulladás minden ami szemnek és szájnak ingere.
Akkor mit is tudtam meg? Hát..vágjunk is bele :
Kezdjük ugye ott, hogy Kóreában már javában tesztelik a 3.0-át.

Új területek lesznek pontosabban Sareupan & Lanta Tiama-ra egy új néppel melynek neve Reian.Egészen érdekes faj ők, vannak szárnyaik kicsit olyan oldalasan  (valamiért beugrott az L2 kitudja mért..ti tudjátok?).
Négy elfoglalható erőd lesz Tiamat Lantában az influence-t nem befolyásolja egyáltalán persze, viszont azért lesz jelentőségük szakmákban.Ja és 3 teljes óra áll rendelkezésünkre elfoglalni majd.
Max lvl 60-ra nő így persze lesz egy halom új küldi insta stb. ÉS pvp-be is lehet  még jobban még erősebben egymásnak menni...( EZAZ tépjük ki a szőrös hátúak hát szőrét szálanként jeee)

6 insta lesz elvileg.

Tameseu  56 és 60 közötti játékosoknak 6 fős, 6 órás újrajárási idővel készült.

Rentuse Bases, mely az 58-60 közötti playereket célozza meg, ez is 6 emberes, viszont már 12 óra az újrajárása.

A Radiseu Fortrest/Doreugel Mansion tulajdonképpen két insta, mindkettő az 57-60as playereknek készült, 12 főre 22 órás újrajárással.

Van egy solo insta is, 55-60 között, 22 órás újrajárással, ez lenne a repülő város, Ahturam Public Fort.

Végül a  Lord of the sand Nest, amely 24 fős !! partyt igényel 57+os karakterekkel.(Gondolom nem két perc alatt futunk át rajta majd)






A 3.0-ba Tudunk házat építeni illetve venni. Nos igen egészen nem értettem, hogy ennek azon kívül hogy kicsit Sims-ez hetek is az aion-ba, lesz-e bármi plusz pozitívuma..pl  buffok vagy bármi..ki tudja lehet, hogy csak a fun kedvéért berakták nesze neked építs házat...De személyes aggodalmam félre téve lehet 5 féle háztípus közül választani, kicsinosítani bebútorozni...és nézni ki pici fejünkből.(még egy megjegyzés...hova fér el majd annyi ház mint amennyi player ?lehet csak az én fantáziám és gép igényem korlátolt) ,Mindezt  lvl 21-től élvezhetjük. Lesz egy Villa építős quest is aminek végén lesz házad és kapsz egy skillt aminek segítségével haza tudsz teleportálni.Lesznek kritériumok hogy melyik területen, milyen házat vehetsz/ építhetsz stb. Például három területen vehetsz majd házat (vagy építhetsz)  Sanctum, Heiron és az új map Inggison.Tegyükfel én mindenképp sanctumba akarok családot alapítani de persze Kis parasztos vityillót nem építhetek a fővárosba csak luxus házat így hát ha a családi kassza szűkös akkor marad Heiron (Jó lesz az udvarból az asmókat kisöpörni mi?) vagy Inggison.Ingatlan ügynök is lesz hasonlóan a brókerhez akinél böngészhetünk az eladó házak között.
Plusz lesz egy item a házba amivel megtudod hívni a barátokat a lakásba vagy átugorni másokhoz...ha be engednek persze.

58 as szinten új stigma hely, elvileg quest függvényében.Új mountok, petek Tár háza. A skillek között lesz olyan képességünk, amelyet több alkalommal is el tudunk majd sütni egymás után.

Mountokon nem lehet majd egyebet csinálni mint suhanni repülni ..magyarul közlekedni hogy pihentessük megfáradt szárnyunk vagy lábunk . Ergó skillt használni , itemet vagy bármi mást nem tudsz rajta maximum beszélni tudsz NPC-vel Questet felvenni leadni vagy Vásárolgatni ennyi.. Eddig 4 fajta mount van egy rendhagyó sárkány egy kevésbé rendhagyó Repülő hal szerű bigyó, Egy motor jellegű mechanikai dolog és egy...felhő? Na igen szerettem kiskoromba a Dragonn ball Z-t de ki is probálni shongoku kedvenc közlekedési módját? Remélem majom farkam azért nem nő...Illetve lehet majd ideig óráig igénybe venni nagyobb mobokat ami tetszik és ameddig elviseli az ülepem.

Mountok:

Nagyjából ennyi amit össze tudtam hajnali... 5kor? na igen sebaj...írni .Örvendjetek hogy ekkora kocka vagyok és hogy fáj a hasam további szép álmokat és Jó reggelt..kinek mi XD

Forrás és adatok:
mmopium.hu cikkje volt az alapom sok más kóreai és angol fórum/oldal segítségével.
9kohorta.com, www.aionsource.com,www.inven.co.kr stb.(ezt illik föltüntetnem)

Megtekintések száma: 1313 | Hozzáadta: Zsu | Helyezés: 5.0/2
Összes hozzászólás: 4
4 Zsu  
0
"jobb lenne, hogy légiónként lennének házak, és a légió közös erővel építi!:)"

hát igen ez a : Ha a volna ott nem volna kategória
Mi tudjuk a tuttit de biztos hogy nem így lesz.
Karakterenként egy ház , quest is így van van róla videó is fölrakva szóval ez van.
Közbe amúgy toldoztam foltoztam a szöveget.Igyekszem minnél több infót össze szedni.
Azért így hogy kijött a kóreai béta már vannak infók és vidik stb.
az biztos most már kezdem érteni a lakásba sok mindent elfogsz érni, posta, akár aukciós házat stb de erre még konkrét infót nem találtam .
De remélem sikerült újat is közölnöm ebbe a cikkben

3 Viktor  
0
Én is Lineage2 szerű Guild Házakra gondolok.
Vehetsz Clan Hall-t az adott városokba, bővítheted skillekkel. Szerintem az jobb lenne, hogy légiónként lennének házak, és a légió közös erővel építi!:)

2 Gazember  
0
Hát a házakkal kapcsolatban van elképzelésem:
Indtanced rendszerű lesz valószínűleg, mint a ROMban, vagy mint a Forsaken Worldben a guild bázis, akinek így érthetőbb, azaz megfelelő NPC felkeresése, és "Enter House" gomb megnyomása... smile
De hozzátenném, ez csak saját vélemény, az L2-s guild hall rendszer nekwem személy szerint sokkal jobban tetszene biggrin Amúgy szép munka, a hasadnak meg jobbulást smile

1 Csino  
0
Tetszetős cool

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]